La proximitat

La nostra fleca està situada en un petit poble del Pla de l'Estany. Pretenem servir a clients del nostre entorn i, alhora, proveir-nos de matèries primeres també d'aquí. Als proveïdors només els exigim que la qualitat dels productes que ens serveixen sigui la mateixa que la dels productes que servim nosaltres.

Les farines que consumim provenen de la Farinera Sunyer de la Bisbal, de la Farinera Coromina de Banyoles i de Farines Pous de Bellver  de Cerdanya. Aquests són els nostres proveïdors de farina molta per cilindres, però també consumim farines moltes amb molí de pedra; aquestes les obtenim de Triticum i del  Moulin de Colagne.

Quan a altres productes fem servir, pels brioixos, mantega del cadí i llet ATO.

Aquesta voluntat de fer un producte de proximitat fou, entre d'altres raons, la que ens portà a plantar als terrenys del Mas Armengol de Vilarmarí un blat antic anomenat xeixa. La xeixa és un blat indígena català. La distància de la nostra fleca al punt on es cultiva el blat no arrriba als 8 km.

Per proximitat també ens agradaria fer referència al tracte personalitzat que oferim al client. Aquest pot demanar una determinada peça (fora de catàleg) i amb una determinada cocció.